Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:00

موس‌کیک برانیز و لیمو

موس‌کیک برانیز و لیمو

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

شکلات تلخ (خرد کرده)        125 گرم
کرة خرد کرده        60 گرم
تخم‌مرغ (در دمای محیط)     2 عدد درشت
شکر دانه ریز     90 گرم
آرد      30 گرم
پودر کاکائو (الک کرده)            یک و یک‌دوم قاشق سوپخوری
نمک      1 پینچ
اسانس وانیل     1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیة موس لیمو

پوست لیمو (رنده کرده)      2 قاشق چایخوری
شیر     125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)
ژلاتین     4 ورق
آبلیموی تازه     125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)
شکلات سفید آبکرده      300 گرم
خامة‌ قنادی همزده     400 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی :

روش‌تهیه

قالب کمربندی را به اندازة 23 سانتیمتر چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه شکلات و کره را در ظرف مناسبی بریزید و  به روش بن‌ماری آب کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. حالا مخلوط خنک شدة شکلات و کره را به آن بیفزائید و بعد مخلوط الک کردة آرد، پودر کاکائو و نمک را درون این مخلوط بریزید و هم بزنید. اکنون مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و  به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید. همینکه برانیز خنک شد موس لیمو را رویش بریزید و آن را یک شب در یخچال قرار دهید. اینک موس کیک را از قالب جدا کنید و روی ظرف زیبا و مناسبی بگذارید. آن‌گاه رویش را با میوه‌های دلخواهتان بیارائید.


روش تهیة موس لیمو: پوست لیمو و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید. آن‌گاه ورقه‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید تا نرم شوند و بعد آب اضافی آن را بگیرید و ژلاتین را به شیر بیفزائید. سپس آب لیمو و شکلات را نیز بیفزائید و مخلوط کنید. حالا خامه را درون این مایة بریزید و هم بزنید.

برچسب ها: کیک لیموییافسانه ظروفیطرز تهیه موس کیکموس‌کیک برانیز و لیموطرز تهیه کیک برانیز تعداد بازديد: 868 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است