Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 14:51

کیک شکلات و گیلاس

کیک شکلات و گیلاس

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای14 نفر

شکلات سفید خرد کرده 250گرم

کره 250گرم

آب گرم80 میلی‌ لیتر (یک سوم پیمانه)

آرد  255گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری 

بادام خرد کرده   115گرم

تخم مرغ  6عدد

شکر180گرم

گیلاس هسته گرفته و خرد کرده  125 گرم 

خامة شیرین قنادی فرم گرفته  350 گرم

گیلاس تازه برای تزیین  به میزان لازم

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و 4 قالب را به قطر 18 سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه شکلات و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم آب کنید. سپس آب گرم را به آن بیفزائید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

حالا آرد، بیکینگ‌پودر و بادام را با هم مخلوط کنید و زرده تخم مرغ‌ها را با نیمی از شکر، با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

اکنون مایه شکلاتی را به زرده‌های همزده افزوده و مخلوط نمائید و بعد مواد خشک و گیلاس را بیفزائید و مخلوط کنید.

اینک سفیده تخم‌مرغ‌ها را با باقیمانده شکر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و آن را به مایه فراهم کرده اضافه کنید.

حالا مایه کیک را  به طور مساوی در قالب‌ها بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر بپزید.

آن‌گاه کیک‌ها را روی پنجره سیمی خنک کنید و رویشان خامه فرم گرفته بمالید.

کیک‌ها را روی هم قرار دهید و روی کیک را با خامه و گیلاس تازه بیارائید.

در صورت دلخواه برای آراستن دیواره کیک از شکلات استفاده کنید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریکیک خوشمزهکیک شکلات و گیلاسکیک با میوه تابستانیطرز تهیه کیک شکلات و گیلاس تعداد بازديد: 1674 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است