Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 28 دی 1399 - 22:46

كـيـك‌كارامل

كـيـك‌كارامل

shooroshirin

0 0

متوسط

45 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم مياني براي 10-12 نفر

سيب پوست كنده و خرد كرده.............. 2 عدد متوسط

شكر............... 2 قاشق سوپخوري

كره............ 30 گرم

كشمش100.............. گرم ( يك دوم پيمانه)

گردوي خرد كرده ..................60 گرم

دارچين................ 1 قاشق چايخوري

آبليموي تازه................ 2 قاشق چايخوري

 

مواد لازم براي تهية كيك

كره............. 180 گرم

شكر............ 180 گرم

اسانس وانيل............... 1 قاشق چايخوري

تخم مرغ............. 3 عدد

آرد ............300 گرم

بيكينگ پودر................ 2 قاشق چايخوري

نمك ................1 پينچ

ماست كم چرب ...............125 ميلي ليتر (يك دوم پيمانه)

 

مواد لازم براي تهية سس كارامل

كره............... 60 گرم

شكر قهوه‌اي.............. 50 گرم

خامة صبحانه.............. 2 قاشق سوپخوري

پودر شكر در حدود................ 75 گرم

 

آشپزباشی - افسانه ظروفي :

روش‌تهیه

ابتدا مواد مياني را به اين ترتيب آماده كنيد. سيب و شكر را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا سيب بپزد و نرم شود. آن‌گاه كره، كشمش، گردو، دارچين و آبليمو را افزوده و ظرف را از روي حرارت برداريد. اكنون صبر كنيد تا مواد خنك شود. حالا ماية كيك را به اين ترتيب آماده نمائيد. كره، شكر و وانيل را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي بيفزائيد و مخلوط كنيد. حالا مخلوط آرد، بيكينگ‌پودر و نمك را همراه با ماست به‌طور يك در ميان، درون ماية فراهم كرده بريزيد و مخلوط نمائيد. اكنون دو سوم از ماية حاصل را در قالب ميان تهي چربكرده به گنجايش 12پيمانه، بريزيد و وسط آن فضائي ايجاد نمائيد. حالا مواد مياني را درون آن بريزيد و باقيماندة ماية كيك را روي مواد مياني بريزيد و صاف كنيد. آن‌گاه كيك را در فر گرم كرده با دماي 180 درجة سانتيگراد قرار دهيد و به مدت تقريبي45-60 دقيقه يا تا زمانيكه طلائي رنگ شود، بپزيد. همينكه كيك خنك شد، سس كارامل را رويش بريزيد و آن را در ظرف زيبا و مناسبي بگذاريد.

روش تهية سس كارامل

كره، شكر قهوه‌اي و خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر آب شود و سس صاف و يكنواختي به‌دست آيد. سپس آن را از روي حرارت برداريد و پودر شكر را كم‌كم بيفزائيد تا سس به غلظت مناسب و مطلوبي برسد. 

برچسب ها: آموزش شیرینی پزیطرز تهیهكـيـك‌كاراملطرز تهیه كـيـك‌كارامل تعداد بازديد: 85 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است