Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 18:05

کیک اپرای پسته

کیک اپرای پسته

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6-8 برش

تخم‌مرغ  3 عدد درشت (حدود 165 گرم)

پودر بادام 65 گرم

پودر پسته 65 گرم

شکر 125 گرم

آرد 35 گرم

کره آبکرده 30 گرم

سفیده تخم‌مرغ  3 عدد (حدود 110 گرم)

شکر برای سفیده تخم‌مرغ 1 قاشق سوپخوری

اسانس وانیل  یک‌دوم قاشق چایخوری

مارمالاد رزبری یا توت‌فرنگی حدود یک چهارم پیمانه

خامه قنادی همزده به میزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

تخم‌مرغ‌ها، بادام، پسته و شکر را در کاسه همزن برقی بریزید و با همزن برقی بزنید. آن‌گاه آرد الک کرده و کره را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد شکر را کم کم به آن بیفزائید. سپس سفیده همزده را همراه با وانیل به مخلوط تخم‌مرغ و پسته افزوده و به آرامی مخلوط سازید.

اکنون مایه فراهم کرده‌ را در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی به اندازه 30×40 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 230 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه کیک خنک شد آن را به سه قسمت مساوی برش دهید. اینک یکی از کیک‌ها را روی صفحه مناسبی قرار دهید و قدری شربت ساده رویش بمالید.

سپس اندکی خامه روی کیک بمالید و لایه بعدی کیک را رویش بگذارید. دوباره کیک را با شربت مرطوب کنید و رویش خامه و مارمالاد بمالید.

حالا آخرین لایه کیک را روی مارمالاد بگذارید و رویش را با خامه بپوشانید. آن‌گاه کیک را دست‌کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

اکنون کیک را به اندازه دلخواهتان برش دهید و در صورت دلخواه با شکلات بیارائید.

یادآوری: برای ساختن شکلات طرح‌دار، شکلات را آب کنید و روی زرورق مخصوص شکلات بریزید. همینکه شکلات سفت شد، آن را به اندازه برش‌های کیک برش دهید و روی کیک بگذارید. برای اینکار از کاتر داغ استفاده کنید.

برچسب ها: انواع کیککیک عصرانهآشپزباشیافسانه ظروفیکیک خوشمزهکیک فرانسوییکیک اپرای پستهکیک اپراشیرینی های فرانسوی تعداد بازديد: 3115 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است