Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 22:42

مینی کاپ کیک چای سیاه

مینی کاپ کیک چای سیاه

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد

شیر 90 میلی‌لیتر

چای سیاه کیسه‌ای 2 عدد

آرد 150 گرم

بیکینیگ پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک یک‌هشتم قاشق چایخوری

دارچین یک چهارم قاشق چایخوری

زنجفیل یک‌چهارم قاشق چایخوری

جوز هندی یک‌چهارم قاشق چایخوری

هل یک چهارم قاشق چایخوری

کره نرم شده 30 گرم

 شکر قهوه‌ای  75 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد درشت

مواد لازم برای تهیه آیسینگ شیر:

کره نرم  60 گرم

شیر عسلی  30 گرم

پودر شکر 120 گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

شیر را روی حرارت بگذارید تا گرم شود. آنگاه چای کیسه‌ای را 15 دقیقه در شیر نگه دارید.

سپس چای را بردارید و بگذارید شیر کاملاً خنک شود.حالا همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

اکنون کره و شکر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا مواد خشک و مخلوط شیر و چای را به طور یک در میان به مخلوط فراهم کرده بیفزائید و هم بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

مایه فراهم کرده را در قالب‌های کوچک کاپ کیک دارای کپسول‌های کاغذی بریزید به گونه‌ای که دو سوم از حجم قالب‌ها را پر کند.

آنگاه کیک‌ها را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه کیک‌ها خنک شدند، رویشان قدری آیسینگ شیر بریزید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه آیسینگ شیر: کره و شیر عسلی را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پودر شکر را کم کم بیفزائید تا آیسینگ یکنواختی حاصل شود..

برچسب ها: کاپ کیکآشپزباشیمهدیس رحیمیانکاپ کیکهای خوشمزهمینی کاپ کیکمواد لازم برای تهیه کاپ کیککاپ کیک چای سیاهمینی کاپ کیک چای سیاه تعداد بازديد: 1614 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است