Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 تیر 1398 - 20:08

طرز تهیه کیک لیمو و نارگیل

طرز تهیه کیک لیمو و نارگیل

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک لیمو و نارگیل

كره نرم  125 گرم

 

پوست لیموی رنده‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

شكر  180 گرم

 

تخم مرغ  3 عدد

 

آرد  260 گرم

 

بیكینگ‌پودر  1 ‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نارگیل  90 گرم

 

ماست ساده  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

شیر  125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

مواد لازم برای تهیه شربت لیمو

 

آبلیمو  40 میلی‌لیتر

 

شكر  165 گرم

 

آب  60 میلی‌لیتر

آشپزباشی

طرز تهیه کیک لیمو و نارگیل

قالب میان‌تهی به قطر 21 سانتیمتر را چرب كنید و آرد بپاشید. كره، پوست لیمو و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و خوب مخلوط كنید. سپس باقیمانده مواد را در دو نوبت به مایه اضافه كنید و خوب هم بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.

حالا مایه را درون قالب بریزید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. بعد 5 دقیقه كیك را در قالب نگه دارید و پس از آن، روی پنجره سیمی برگردانید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اكنون شربت داغ را روی كیك بریزید و آن را برای پذیرائی، روی دیس زیبائی قرار دهید.

روش تهیه شربت لیمو

همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شكر حل شود ولی شربت نجوشد! سپس به مدت 3 دقیقه، آن را روی حرارت نگه دارید. حالا شربت آماده مصرف است.

 

برچسب ها: آموزش کیککیک لیموکیک نارگیلآشپزباشیكیك لیمو و نارگیلتهیه كیك لیمو و نارگیلمواد لازم كیك لیمو و نارگیلکیک با نارگیلطرز تهیه کیک لیمو و نارگیل تعداد بازديد: 1402 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است