Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 11:08

كیك كرمدار جادوئی

كیك كرمدار جادوئی

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

كره 110 گرم

 

شیر 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

سركه سفید یك‌‌چهارم قاشق چایخوری

 

پودر شكر الك‌كرده  150 گرم

 

آب 1 قاشق سوپخوری

 

آرد 115 گرم

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب مربع 20 سانتیمتری را چرب نمائید. كره را آب كنید و كنار بگذارید تا قدری خنك شود. آن‌گاه شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ولرم شود.

سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها و سركه‌را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. حالا زرده تخم‌مرغ‌ها و پودر شكر را نیز با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

كره آبكرده و آب را به زرده‌‌های تخم‌مرغ بیفزائید و 2 دقیقه دیگر،‌ هم بزنید. سپس آرد را افزوده و مخلوط كنید. حالا شیر و وانیل را كم‌كم به مایه كیك بیفزائید و مخلوط نمائید.

اینك سفیده‌های تخم‌مرغ را در سه نوبت به مایه فراهم كرده بیفزائید و به آرامی، با لیسك هم بزنید تا پف سفیده از بین نرود! آن‌گاه مایه به دست آمده را در قالب بریزید و كیك را به مدت تقریبی 45-60 دقیقه، در فر بپزید تا طلائی‌رنگ شود.

حالا كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید، برای پذیرائی ببرید و در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: کیککیک کرمدارکیک کرمدار جادوئیکیک جادوییکیک با کرم تعداد بازديد: 4304 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است