Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 14:00

كيك قهوه و گردو

كيك قهوه و گردو

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

آرد  ٣٥٠ گرم

بيكينگ پودر  دو و یک‌چهارم قاشق چايخوری

قهوه فوری  ٢  قاشق سوپخوری

آب جوش ١ قاشق سوپخوری

شير ٢٥٠ ميلي ليتر (1 پیمانه)

تخم مرغ ٣ عدد

وانيل‌شكری یک دوم  قاشق چايخوری

شكر ٢٠٠ گرم

روغن مايع ١٦٥ ميلي ليتر (دو سوم پیمانه)

گردوی خرد کرده ٨٠ گرم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش 6 پیمانه چرب و آردپاشی نمائید.

آن‌گاه آرد و بیکینگ‌پودر را مخلوط و الک کنید و قهوه را در آب جوش حل نمائید. حالا محلول قهوه را به شیر افزوده و مخلوطکنید.

اکنون تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و 10 دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و غلیظ شود و بعد مخلوط شیر و قهوه را به آن بیفزائید و 1 دقیقه دیگر هم بزنید.

آن‌گاه روغن مایع را اضافه کنید و مواد خشک را نیز درون مایه فراهم کرده بریزید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید (30 ثانیه) .

اینک گردو را بیفزائید و به آرامی مخلوط کنید. حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه در فر بپزید.

برای اطمینان از پخت کافی کیک، خلال چوبی را در کیک پخته فرو ببرید و چنانچه چیزی از مایه کیک به آن نچسبد، کیک پخته است.

اکنون کیک را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی خنک نمائید.

سپس کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

برچسب ها: کیک قهوهآشپزباشیعارفه ابن الرضاکیک گردو و قهوهمواد لازم برای تهیه کیک گردو و قهوهکیک خوشمزه عصرانه تعداد بازديد: 2091 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است