Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:57

طرز تهیه چیزکیک معطر عسلی

طرز تهیه چیزکیک معطر عسلی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم چیزکیک معطر عسلی برای 10 نفر

بیسکویت ساده (آسیاب کرده)  250 گرم

کره آبکرده 125 گرم

پنیر خامه‌ای 500 گرم

شکر قهوه‌ای (روشن) 110 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

ادویه مخلوط (دارچین – هل – جوز) 1 قاشق چایخوری

خامه صبحانه 125 گرم

زرده تخم مرغ 3 عدد

سفیده تخم‌مرغ 2 عدد

مواد لازم برای تهیه شربت عسلی:

چوب دارچین 2 عدد

پوست لیمو  4  تكه

عسل 120 گرم

آب 1 قاش سوپخوری

ژلاتین سه‌چهارم قاشق چایخوری

ماهنامه آشپزباشی - افسانه ظروفی

طرز تهیه چیزکیک معطر عسلی

قالب کمربندی را به اندازه 12×30 سانتیمتر چرب کنید و فر را با دمای 160درجه سانتیگراد گرم نمائید. بیسکویت و کره را با هم مخلوط کنید و در قالب بریزید. آن‌گاه روی بیسکویت را صاف و فشرده کنید.

سپس قالب را در یخچال قرار دهید. حالا پنیر، شکر، وانیل و ادویه را درکاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

بعد خامه و زرده تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون سفیده تخم‌مرغ‌هارا با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و آن را به مایه پنیری بیفزائید. اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و چيزكيك را به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر بپزید.

آن گاه فر را خاموش کنید و در آن را نیمه‌باز بگذارید تا چیزکیک در فر خنک شود. سپس آن را یک شب در یخچال نگه دارید.

حالا چیزکیک را برای پذیرایی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و رويش را با انواع مربا بيارائيد. حالا شربت عسلی را روي چيزكيك بریزید.

برچسب ها: انواع چیز کیکآشپزباشیافسانه ظروفیچیز کیک معطرچیز کیک عسلیطرز تهیه چیزکیک معطر عسلیمواد لازم چیزکیکدرست کردن چیزکیک عسلی تعداد بازديد: 1948 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است