Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:50

کیک ارده

کیک ارده

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

آرد 180 گرم

پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

شیر عسلی 300 گرم

ارده 100 گرم

تخم‌مرغ 3 عدد

کره آبکرده 75 گرم

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع 75 گرم (حدود یک‌سوم پیمانه)

پودر هل یک‌دوم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش:

شکلات تلخ یا شیری خرد کرده  100 گرم

خامه صبحانه 70 گرم

آشپزباشی - آرزو گنجی

آرد، پودر کاکائو، بیکینگ‌پودر، شیرعسلی،‌ارده، تخم‌مرغ‌ها، کره، وانیلین، روغن مایع  و ‌پودر هل را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی حدود 7-8 دقیقه بزنید تا مایه صاف و یکدستی حاصل شود.

آن‌گاه مایه فراهم کرده را در قالب چربکرده و آرد پاشیده میان تهی به گنجایش 22 سانتیمتر بریزید و کیک را به مدت تقریبی50 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه کیک خنک شد، کرم گاناش را رویش بریزید.

روش تهیه کرم گاناش: خامه را گرم کنید و شکلات را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا شکلات آب شود و کرم صاف و یکنواختی حاصل شود.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیآرزو گنجیکیک خونگی خوشمزهکیک اردهطرز تهیه کیک اردهانواع کیک خوشمزه عصرانه تعداد بازديد: 407 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است