Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 10:38

طرز تهیه کیک کَره‌ای بریتون

طرز تهیه کیک کَره‌ای بریتون

shooroshirin

1 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک کَره‌ای بریتون برای 6-8 نفر

کره نرم شده 225 گرم

شکر 150 گرم

وانیل شکری 2 قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ 6 عدد

تخم‌مرغ همزده برای روی کیک 1 عدد

آرد 340 گرم

نمک یک‌هشتم

آشپزباشی - محیا ربیعی

طرز تهیه کیک کَره‌ای بریتون

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب تارت را به قطر 25 سانتیمتر که بهتر است کف آن را از دیواره‌اش جدا باشد چرب سازید.

آن‌گاه کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود. سپس زرده تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی بیفزائید و مخلوط کنید (مراقب باشید که پس از افزودن هر زرده تخم‌مرغ مایه را خوب هم بزنید).

حالا آرد و نمک و را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن آن را هم بزنید. اکنون مایه فراهم کرده را در قالب تارت بریزید و قالب را 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.

سپس روی مایه را صاف کنید و رویش تخم‌مرغ بمالید. اکنون با پشت چنگال روی کیک را به شکل لوزی بیارائید و دوباره روی کیک تخم‌مرغ بمالید.

اینک کیک را به مدت تقریبی 50 دقیقه یا تا زمانی که رویش طلائی رنگ شود، در فر بپزید. کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و در صورت دلخواه با توت‌فرنگی تازه یا مربای توت‌فرنگی میل نمائید.

برچسب ها: آشپزباشیمحیا ربیعیکیک پزیکیک خانگیکیک های خوشمزهکیک کره ای بریتونکیک کره ایطرز تهیه کیک کره ایدرست کردن کیک کره ایمواد لازم کیک کره ای تعداد بازديد: 1880 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • سلام روز بخیر
    میخواستم بدونم ماندگاری این کیک چقدر هست و دقیقا بهترین شرایط نگهداری ش چیه ؟
    باقت شکننده است یا ترد ؟
    چون برای کافه میخوام
    ممنون از شما

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است