Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 01:37

طرز تهیه کیک سیب و زردآلو

طرز تهیه کیک سیب و زردآلو

shooroshirin3

1 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک سیب و زردآلو

كره  125 گرم

 

شكر  150 گرم

 

تخم‌مرغ  2 عدد

 

آرد  185 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك چهارم قاشق چایخوری

 

شیر  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

سیب خردكرده و پخته  125 گرم

 

مارمالاد زردآلو 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 طرز تهیه کیک سیب و زردآلو

قالبی میان تهی به قطر تقریبی 21 سانتیمتر را چرب و آردپاشی كنید. كره، شكر، تخم‌مرغ‌ها، آرد، بیكینگ‌پودر و شیر را در كاسه مناسبی بریزید و با سرعت كند همزن برقی بزنید تا با یكدیگر مخلوط شوند. آن‌گاه سرعت همزن را افزایش دهید و به مدت تقریبی 4 دقیقه، مایه كیك را بزنید تا حجمش دو برابر و رنگش روشن شود.

حالا دوسوم از مایه را درون قالب بریزید، سیب و مارمالاد زردآلو را روی آن قرار دهید و باقیمانده مایه كیك را روی سیب و مارمالاد بریزید و صاف كنید. اكنون قالب را در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگاد بگذارید و كیك را به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید.

سپس كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید و در دیس زیبائی قرار دهید. اینك می‌توانید قدری پودر شكر روی آن بپاشید.

یادآوری: در صورت دلخواه، می‌توانید یك چهارم قاشق چایخوری وانیلین یا یك دوم قاشق چایخوری دارچین به مایه كیك بیفزائید.

 

برچسب ها: کیک سیبکیکآموزش کیککیک زردآلوطرز تهیه کیک سیبآشپزباشیافسانه ظروفیكیك سیب و زردآلوروش تهیه كیك سیب و زردآلودرست کردن کیک سیب و زردآلوطرز تهیه کیک زردآلو تعداد بازديد: 2502 تعداد نظرات: 1

نظرات

  • سلام. مارمالادی که من با زردآلو درست کردم، بهش ژلاتین و وانیل نزدم. میشه در کیک از این مارمالاد استفاده کرد؟؟
    همچنین میشه مقدار مارمالاد را بیشتر کرد؟

    وسوم اینکه میتونیم سیب را با مقداری از کره دستور تفت بدیم؟

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است