Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 29 مرداد 1397 - 10:59

طرز تهیه کیک سیب و زردآلو

طرز تهیه کیک سیب و زردآلو

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک سیب و زردآلو

كره  125 گرم

 

شكر  150 گرم

 

تخم‌مرغ  2 عدد

 

آرد  185 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك چهارم قاشق چایخوری

 

شیر  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

سیب خردكرده و پخته  125 گرم

 

مارمالاد زردآلو 3 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 طرز تهیه کیک سیب و زردآلو

قالبی میان تهی به قطر تقریبی 21 سانتیمتر را چرب و آردپاشی كنید. كره، شكر، تخم‌مرغ‌ها، آرد، بیكینگ‌پودر و شیر را در كاسه مناسبی بریزید و با سرعت كند همزن برقی بزنید تا با یكدیگر مخلوط شوند. آن‌گاه سرعت همزن را افزایش دهید و به مدت تقریبی 4 دقیقه، مایه كیك را بزنید تا حجمش دو برابر و رنگش روشن شود.

حالا دوسوم از مایه را درون قالب بریزید، سیب و مارمالاد زردآلو را روی آن قرار دهید و باقیمانده مایه كیك را روی سیب و مارمالاد بریزید و صاف كنید. اكنون قالب را در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگاد بگذارید و كیك را به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید.

سپس كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید و در دیس زیبائی قرار دهید. اینك می‌توانید قدری پودر شكر روی آن بپاشید.

یادآوری: در صورت دلخواه، می‌توانید یك چهارم قاشق چایخوری وانیلین یا یك دوم قاشق چایخوری دارچین به مایه كیك بیفزائید.

 

برچسب ها: کیک سیبکیکآموزش کیککیک زردآلوطرز تهیه کیک سیبآشپزباشیافسانه ظروفیكیك سیب و زردآلوروش تهیه كیك سیب و زردآلودرست کردن کیک سیب و زردآلوطرز تهیه کیک زردآلو تعداد بازديد: 918 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است