Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:32

طرز تهیه کرم کیک شاهتوت

طرز تهیه کرم کیک شاهتوت

shooroshirin6

0 0

آسان

16 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم کرم کیک شاهتوت

تخم مرغ 2 عدد

 

شکر 50 گرم

 

آرد 40 گرم

 

بیکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری

 

پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری

 

کره آبکرده 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه کرم شاهتوت:

 

زرده تخم مرغ 2 عدد

 

شکر 75 گرم

 

شیر  250 میلی لیتر (1 پیمانه)

 

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

 

آب سرد 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 

خامه فرم گرفته 100 گرم

 

شاهتوت 200 گرم

آشپزباشی- مریم امیری

 طرز تهیه کرم کیک شاهتوت

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به اندازه 20×20 سانتیمتر، با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و کمرنگ شود.

سپس آرد، بیکینگ‌پودر و پودر کاکائو را همراه با کره به تخم‌مرغ‌ها بیفزائید و مایه به‌دست آمده را در قالب بریزید. حالا قالب را در فر بگذارید و کیک را به مدت تقریبی 20 دقیقه بپز

ید. کیک را روی پنجره سیمی خنک کنید و بعد برش زده و درون رینگ بچینید. کرم را روی کیک ریخته و در یخچال نگه دارید تا کرم ببندد.

روش تهیه کرم: زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر، در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود. آن‌گاه شیر را بجوشانید و آن را به آرامی درون زرده‌ها بریزید.

حالا ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. سپس محلول ژلاتین را به مایه بیفزائید. اکنون خامه را نیز به آن افزوده و مخلوط سازید.

اینک شاهتوت را در مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید و آن را به کرم بیفزائید.

 

برچسب ها: کرم کیک شاهتوتکیک شاهتوتکیک با شاهتوتشاهتوتمواد لازم کرم کیک شاهتوتطرز تهیه کرم کیک شاهتوت تعداد بازديد: 780 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است