Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 21:17

کیک عسل و دارچین

کیک عسل و دارچین

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

پودر دارچین1................ قاشق چایخوری

پودر زنجبیل............ 1 قاشق چایخوری

پودر هل .............1 قاشق چایخوری

پودر کیک وانیلی پرگاس نوین............... 500 گرم

روغن مایع .................100 میلی‌لیتر

آب...............50 میلی‌لیتر

تخم‎مرغ ...............4 عدد

عسل.............. 90 گرم

وانیل ...............یک‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - شادی نساجی:

روش تهیه

فر را با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. آنگاه قالب کیک را چرب و آردپاشی نمایید. سپس دارچین، زنجفیل و هل را مخلوط کنید و کنار بگذارید. حالا پودر کیک آماده پرگاس را حدود 2 دقیقه با 100 میلی‌لیتر روغن و 50 میلی‌لیتر آب با درجه متوسط همزن برقی بزنید. اینک تخم‎مرغ‎ها را به فاصله 30 ثانیه تک به تک به مواد بیفزایید. اکنون عسل را اضافه کنید. آنگاه مواد را به 3 قسمت تقسیم کنید. سپس دارچین، زنجفیل و هل را هم به دو قسمت تقسیم نمایید. حالا یک لایه از مواد کیک، بعد نصف مواد دارچین، لایه بعدی مواد کیک، بعد دارچین و برای لایه آخر مواد کیک را بریزید و ۳۰ تا ۴۰دقیقه داخل فر بگذارید. سپس با خلال چوبی تست کنید که کیک پخته یا نه. این کیک برای عصرانه، طعم بی‎نظیری دارد. آن را بعد از سرد شدن کامل همراه با چای میل کنید.

برچسب ها: کیککیک عسل و دارچینطرز تهیه کیک عسل تعداد بازديد: 761 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است