Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 05:42

كيك گل محمدی

كيك گل محمدی

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

10 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 عدد

تخم‌مرغ....................3 عدد

شكر...............1 پيمانه

روغن مايع................سه‌چهارم پيمانه

شير......................يك‌دوم پيمانه

گلاب...................يك‌چهارم پيمانه

گل‌محمدي............. يك‌دوم پيمانه

فندق خرد شده...................يك‌دوم پيمانه

آرد....................دو و نيم پيمانه(370 گرم)

بيكينگ‌پودر.......................1 قاشق سوپخوري(10 گرم)

روش‌تهیه

تخم‌مرغ و شكر را با هم در حدود 4 دقيقه بزنيد تا حجم آن دو برابر شود. بعد روغن، شير، گلاب،‌ گل محمدي و فندق را اضافه كرده و با قاشق مخلوط كنيد. بعد آرد و بيكينگ‌پودر را اضافه كرده و كف قالب را چرب كنيد و آرد پاشيده بعد ماية كيك را توي آن ريخته و با 170 درجة سانتي‌گراد به مدت 35 الي 40 دقيقه بپزيد.

برچسب ها: کیکكيك گل محمدیطرز تهیه کیک گل محمدی تعداد بازديد: 346 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است