Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:28

كیك شكلاتی با توت جنگلی

كیك شكلاتی با توت جنگلی

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 كره‌ نرم شده 115 گرم

 

شكر قهوه‌ای 115 گرم

 

تخم‌مرغ  2 عدد

 

خامه صبحانه 150 گرم

 

آرد 150 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو 50 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ كرم گاناش:

 

شكلات سیاه خرد كرده 150 گرم

 

خامه صبحانه 120 گرم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالب میان‌تهی را به گنجایش 5پیمانه چرب نمائید. كره و شكر قهوه‌ای را با همزن برقی بزنید تا سبك و كرم مانند شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و خامه را اضافه كنید. سپس آرد، بیكینگ‌پودر و پودر كاكائو را با هم مخلوط و الك كنید و آن را به مایه فراهم كرده بیفزائید.

مایه‌  حاصل را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 40-54 دقیقه، در فر بپزید. حالا كیك را روی پنجره سیمی بگذارید تا خنك شود. بعد كرم گاناش را روی كیك بریزید. اكنون كیك را برای پذیرائی روی دیس زیبائی بگذارید و در صورت دلخواه با انگور جنگلی یا میوه دلخواهتان بیارائید.

روش تهیه كرم گاناش: شكلات، و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بخار آب‌جوش قرار دهید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.

یادآوری: می‌توانید كرم گاناش را با شكلات سفید نیز تهیه كنید. در این صورت از 2قاشق سوپخوری كره نیز در كرم گاناش استفاده كنید. همچنین میزان شكلات سفید را تا 250 گرم افزایش دهید.

 

برچسب ها: کیک شکلاتیکیک شکلاتی با توت جنگلیکیک شکلاتی با توتآموزش کیکشکلات تعداد بازديد: 1027 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است