Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 21:02

كيك با باترمیلک

كيك با  باترمیلک

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

 كره نرم شده  ٢٤٠ گرم

شكر دانه ريز ٣٠٠ گرم

تخم مرغ ٤ عدد

وانيل شكري ١ قاشق چايخوری

آرد ٣٧٠ گرم

نمك یک دوم  قاشق چايخوری

بيكينگ پودر ١ قاشق چايخوری

بيكينگ سودا ١ قاشق چايخوری

باترميلك ٢٥٠ ميلي‌ليتر (یک‌پیمانه)

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

فر را با  دمای ١٦٥ درجه سانتيگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش 6 پیمانه چرب نمائید و آرد بپاشید.

آن‌گاه همه مواد را در کاسه همزن برقی بریزید و به مدت ٣٠ ثانيه با سرعت كند و سپس ٣ دقيقه با سرعت متوسط هم بزنید.

حالا مایه فراهم کردهکیک را درون قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی یک ساعت تا یک ساعت و ربع در فر بپزید.

بعد از اطمینان از پخت، آن را از فر خارج کنید و بگذارید اندکی خنک شود.

اکنون کیک را از قالب جدا کنید و روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود.

روش تهیه باترمیلک خانگی

١ قاشق سوپخوري سرکه سفید را در ظرف مناسبی بریزید و ٢٥٠ ميلي ليتر شير به آن بیفزائید.

آن‌گاه این مخلوط را  ١٥-٢٠ دقيقه در دماي محيط نگه دارید تا اندکی غلیظ شود.

یادآوری: می‌توانید به جای باترمیلک (buttermilk) به همان میزان از شیر بدون چربی استفاده کنید.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیکیک خانگیعارفه ابن الرضاکیک با باترمیلکطرز تهیه کیک باترمیلکمواد لازم برای تهیه کیک با باترمیلککیک ساده و خوشمزه تعداد بازديد: 3230 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است