Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 1 آبان 1397 - 17:00

طرز تهیه کیک تافی

طرز تهیه کیک تافی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک تافی برای 6-8 نفر

خرما (خرد کرده)  175 گرم

آب جوش 175 میلی‌لیتر

کره 85 گرم

شکر دانه ریز 140 گرم

تخم‌مرغ همزده  1 عدد درشت

اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری

بیکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

آرد 175 گرم

مواد لازم برای تهیه سس تافی:

شکر قهوه‌ای 85 گرم

کره 40 گرم

خامه صبحانه یا شیر 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

طرز تهیه کیک تافی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و کف قالب کمربندی را به قطر 15 سانتی‌متر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آنگاه پوست خرما را بگیرید و خرما را همراه با آب جوش در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا خرما بپزد و نرم شود.

سپس کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد تخم مرغ، وانیل، خرما، بیکینگ‌پودر و آرد را به آن بیفزائید و با قاشق بزرگی هم بزنید.

حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 40-45 دقیقه در فر بپزید. اکنون کیک را از فر درآورید و سس تافی را رویش بریزید و بگذارید قدری خودش را بگیرد.

اینک کیک را برای پذیرایی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه سس تافی: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیمهدیس رحیمیانکیک خانگیکیک های خوشمزهکیک تافیطرز تهیه کیک تافیمواد لازم کیک تافیدرست کردن کیک تافی تعداد بازديد: 774 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است