Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 08:39

كیک های فانتزی لیموئی

كیک های فانتزی لیموئی

shooroshirin5

0 0

آسان

15 نفر

مواد مورد نیاز

كره‌ی خرد كرده 125 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

شكر ریز 165 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد 225 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

شیرخشك 2 قاشق سوپخوری

 

مخلوط آب پرتقال و لیموترش 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

همه‌ی مواد را در كاسه‌ی همزن برقی بریزید و با سرعت كند همزن مخلوط نمائید.

آن‌گاه سرعت همزن را افزایش دهید و تا جائیكه رنگ مایه روشن شود، هم بزنید (حدود 5 دقیقه) سپس مایه‌ی فراهم كرده را در قالب‌های دلخواه به گنجایش یك‌دوم پیمانه بریزید و مراقب باشید كه یك‌سوم از سر قالب‌ها خالی بماند!

حالا قالب‌ها را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، كیك‌ها را بپزید. كیك‌ها را روی پنجره‌ی سیمی منتقل نمائید و بعد از 5 دقیقه از قالب خارج كنید.

اكنون صبر كنید تا كیك‌ها كاملا خنك شوند و در صورت دلخواه رویشان را با خامه‌ی فرم گرفته و خمیر فوندانت بپوشانید و با گل‌های دست ساخت‌تان از خمیر فوندانت بیارائید.

یادآوری 1: برای بدست آوردن نتیجه‌ی بهتر، همه‌ی مواد لازم كیك را نیم‌ساعت قبل از تهیه‌ی كیك، در دمای محیط نگه دارید تا كره، تخم‌مرغ و آب‌میوه سرد نباشد!

یادآوری 2: برای تهیه‌ی خمیر فوندانت؛ 480 گرم پودر شكر نرم و الك كرده را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و وسط آن حفره‌ای ایجاد كنید.

آن‌گاه سه قاشق سوپخوری آب را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و سه قاشق چایخوری پودر ژلاتین به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس 2 قاشق چایخوری گلیسیرین و قدری اسانس دلخواهتان را به محلول ژلاتینی اضافه كنید و آن را در پودر شكر بریزید.

حالا با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. خمیر را در كیسه‌ی نایلونی نگه دارید تا خشك نشود.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیککیک و شیرینیدستور تهیه کیکشیرینی پزیخمیر فوندانتكیک فانتزی لیموئی تعداد بازديد: 1523 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است