Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 16:50

كیـك گردو و مارمالاد توت فرنگی

كیـك گردو و مارمالاد توت فرنگی

shooroshirin1

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

كره نرم 250 گرم

 

شكر ریز 200 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

خامه صبحانه 240 میلی‌لیتر

 

آرد 375 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌سودا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

 

گردو برشته و خرد كرده 120 گرم

 

مارمالاد توت فرنگی 125 گرم

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

دارچین كوبیده 1 قاشق چایخوری

 

پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی – افسانه اسفندیاری

 

كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، وانیلین و خامه را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مواد خشك را بیفزائید و نیمی از مایه فراهم كرده را در قالب میان‌تهی به گنجایش یك‌ونیم لیتر بریزید و صاف كنید. سپس مخلوط گردو، مارمالاد، پوست پرتقال و دارچین را رویش بریزید و باقیمانده مایه كیك را بیفزائید و صاف كنید.

اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 40-45 دقیقه كیك را بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و بعد از 10 دقیقه آن را از قالب جدا كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید.

همینكه كیك خنك شد، آن را با پودر شكر بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بگذارید.

 

برچسب ها: آموزش کیکپخت کیکكیـك گردوكیـك توت فرنگیكیـك با مارمـالادطرز تهیه كیـك گردومواد اولیه كیـك گردو تعداد بازديد: 3008 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است