Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 11:24

كيك شبرنگ و بادام

كيك شبرنگ و بادام

shooroshirin5

0 0

متوسط

5 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 3 عدد

 

شكر ریز 175 گرم

 

پوست و آبلیمو از یك لیمو

 

سمولینا (ایرمیك) 50 گرم

 

بادام آسیاب كرده 40 گرم

 

آرد 25 گرم

 

شبرنگ هسته گرفته و ورقه‌ای خرد كرده 2 عدد

 

مارمالاد زردآلو 60 میلی‌لیتر (4 قاشق سوپخوری)

 

مواد لازم برای تهیه‌ی شربت

 

شكر ریز 75 گرم (6 قاشق سوپخوری)

 

عرق بهار نارنج 30 میلی‌لیتر (2 قاشق سوپخوری)

 آشپزباشی- سحر سامانی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی را به قطر 18 سانتیمتر با كره چرب نمائید.

زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها، شكر، پوست و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

آن‌گاه سمولینا، بادام و آرد را در دومرحله به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

اكنون سفیده‌های زده شده را به مایه‌ی فراهم كرده بیفزائید و به آرامی هم بزنید تا حجم سفیده‌ی تخم‌مرغ از بین نرود!

اینك مایه‌ی فراهم كرده‌ی كیك را درون قالب بریزید، رویش را صاف كنید و به مدت تقریبی 30-45 دقیقه در فر بپزید.

حالا كیك را از فر درآورید و اطرافش را با پالت آزاد كنید. سپس به كمك سیخ چوبی سوراخ‌هائی در كیك‌ ایجاد نمائید و بگذارید كیك در قالب خنك شود.

آن‌گاه شربت گرم را كم‌كم روی كیك بریزید و بعد كیك را از قالب بیرون آورید و در ظرف زیبا و مناسب پذیرائی، قرار دهید.

حالا ورقه‌های شبرنگ را روی كیك بچینید و رویشان مارمالاد زرد‌آلو بمالید تا براق و درخشان شود.

یادآوری1: بهتر است مارمالاد زردآلو را با چند قطره آبلیمو در ظرف كوچكی (سس‌پن) بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا اندكی گرم شود. سپس آن را صاف كنید و به مصرف برسانید.

یادآوری2: سس‌پن «Sauce pan» به ظرف گود و دسته‌داری كه كف ضخیمی داشته باشد، می‌گویند.

یادآوری3: برای تهیه‌ی شربت؛ شكر و60 میلی‌لیتر ( 4 قاشق سوپخوری) آب را در سس‌پن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.

سپس عرق بهارنارنج را بیفزائید، 1 دقیقه آن را بجوشانید و از روی حرارت بردارید.

یادآوری4: (semolina) دانه‌های نسبتاً درشتی است كه از تصفیه كردن گندم دوروم (durum wheat) آسیاب كرده به دست می‌آید و بیشتر در تهیه‌ی پاستا بكار می‌رود.

سمولینا كلمه‌ی ایتالیائیست كه ریشه در زبان لاتین دارد و در زبان تركی به آن ایرمیك می‌گویند.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیکكيك شبرنگ و بادامکیک بادامکیک و شیرینیدستور تهیه شربتدستور کیک تعداد بازديد: 863 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است