Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 20:45

كيك با شيرۀ انگور و سس كارامل

كيك با شيرۀ انگور و سس كارامل

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 نفر

 تخم مرغ ٤ عدد

وانيلین  یک چهارم قاشق چايخوري

شكر ٢ قاشق سوپخوري

شيره انگو ٣٠٠ گرم

آب جوش ١٢٥ ميلي ليتر (یک دوم پیمانه)

روغن مايع ١٣٥ ميلي ليتر(یک دوم پیمانه+ 2 قاشق چایخوری)

آرد  ٣٠٠ گرم

بيكينگ پودر ٢قاشق چايخوري

پودر دارچين ١قاشق چايخوري

پودر زنجفيل ١قاشق چايخوري

گردوی خرد کرده ٧٠ گرم 

مواد لازم برای تهیه سس كارامل

شكر ١٥٠ گرم

كره ٥٠ گرم

خامه صبحانه ١٢٠ گرم

آشپزباشی - عارفه ابن الرضا

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان‌تهی را به گنجایش 6-7 پیمانه چرب نمائید و آرد بپاشید.

تخم‌مرغ‌ها، وانیلین و شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود و بعد شیرة انگور را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس آب‌جوش را کم کم به این مایه افزوده و به همزدن ادامه دهید.

حالا روغن مایع را نیز اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.

اکنون مخلوط الک کردة آرد، بیکینگ‌پودر، دارچین و زنجفیل را در دو نوبت به مایة فراهم کرده بیفزائید و بعد گردو را نیز درون آن بریزید.

اینک مایة فراهم کردة کیک را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 50 دقیقه در فر بپزید.

آن‌گاه کیک را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجرة سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود.

حالا کیک را با سس کارامل بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بگذارید.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیکیک خونگیعارفه ابن الرضاروش تهیه کیک با شیره انگور و سس کاراملکیک شیره انگورمواد لازم برای تهیه کیک با شیره انگور تعداد بازديد: 1681 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است