Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:47

طرز تهیه کیک فنجانی هویج و هل

طرز تهیه کیک فنجانی هویج و هل

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک فنجانی هویج و هل

شكر قهوه‌ای 100 گرم

 

شكر سفید 80 گرم

 

روغن مایع 250 میلی‌لیتر

 

تخم مرغ 4 عدد

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

هل آسیاب‌كرده یك قاشق چایخوری

 

زنجفیل (در صورت دلخواه) یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد 350 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

هویج رنده‌كرده 250 گرم

 

گردوی برشته و خردكرده 100 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم

 

پنیر خامه‌ای 300 گرم

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

پودر شكر 100 گرم

 

خامه‌ی فرم‌گرفته 100 گرم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 طرز تهیه کیک فنجانی هویج و هل

هر دو شكر، روغن مایع و تخم مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید.

آن‌گاه پوست پرتقال، هل، زنجفیل، آرد و بیكینگ‌پودر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا هویج و گردو را اضافه نمائید و مایه را بین 12 قالب كیك فنجانی یا مافن تقسیم كنید.

سپس كیك را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

پس از خنك شدن، می‌توانید روی كیك‌ها را با كرم تزئین كنید.

روش تهیه‌ی كرم

همه‌ی مواد را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

یادآوری: می‌توانید برای تزئین كیك‌ها از هویج‌های مارسیپانی دست‌ساخته‌ی خودتان استفاده كنید.

 

برچسب ها: کیک و شیرینیدستور تهیه کیکشیرینی پزیدستور کیک فنجانیانواع کیک فنجانیكیك فنجانی هویج و هلطرز تهیه کیک فنجانی هویج و هلدرست کردن کیک هویج تعداد بازديد: 964 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک فنجانی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است