Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 14:08

طرز تهیه چيزکیک پرتقال

طرز تهیه چيزکیک پرتقال

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم چيزکیک پرتقال براي 14 عدد

بيسكويت ساده آسياب كرده  200 گرم

كره آبكرده 100 گرم

آب پرتقال 250 میلی ليتر (يك پيمانه)

پودر ژلاتين يك و يك دوم قاشق سوپخوري

پنير خامه‌ای 370 گرم

شكر 110 گرم

آب ليموی تازه  1 قاشق چايخوري

خامه فرم گرفته 250 گرم

پوست پرتقال رنده كرده  1 قاشق چايخوري

زردآلوی خرد كرده 100 گرم

مواد لازم رويه:

پودر ژله پرتقال  100 گرم

آب جوش 250 ميلي‌ليتر (يك پيمانه)

آب سرد  80 ميلي‌ليتر (يك سوم پيمانه)

زردآلو دونيم شده  به ميزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - آرزو گنجی

طرز تهیه چيزکیک پرتقال

بيسكويت و كره را با هم مخلوط كنيد و در هر قالب 2 قاشق سوپخوری از اين مخلوط بريزيد و خوب بفشاريد. سپس قالب را در يخچال بگذاريد.

حالا آب پرتقال را در كاسه كوچکی بريزيد، ژلاتين را رويش بپاشيد و به روش بن‌ماري حل كنيد. اكنون پنير خامه‌ای و شكر را اندکی با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود.

سپس آب ليمو، پوست پرتقال و ژلاتين حل كرده را به آن افزوده و مخلوط كنيد. اينك خامه رانيز درون اين مايه بريزيد و به آرامی هم بزنيد. حالا زردآلو‌های خرده كرده را بيفزائيد و مخلوط كنيد.

آن‌گاه مایه فراهم كرده را درون قالب روی بيسكويت‌ها بريزيد و رويش را صاف كنيد. سپس قالب را در يخچال بگذاريد و صبر كنيد تا چيزكيك قدری ببندد.

اكنون زردآلو‌های دونيم كرده را روي چيزكيك بچينيد و ژله حل كرده پرتقال را به آرامی روی چيزكيك بريزيد. حالا قالب را يك شب در يخچال نگه داريد تا آماده مصرف شود.

يادآوري: براي تهیه ژله پرتقال، ابتدا پودر ژله را در آب جوش حل كنيد و بعد آب سرد را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. همينكه ژله خنك شد، آن را مصرف كنيد.

برچسب ها: چیز کیکآشپزباشیچیز کیک پرتقالطرز تهیه چيزکیک پرتقالمواد لازم چيزکیک پرتقالدرست کردن چيزکیک پرتقال تعداد بازديد: 1117 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است