Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 09:30

طرز تهیه کیک میوه شكلاتی

طرز تهیه کیک میوه شكلاتی

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک میوه شكلاتی

میوه‌های شكری خشك و خردكرده 100 گرم

 

انجیر خشك و خردكرده 100 گرم

 

خرده كیك كره‌ای 80 گرم

 

خلال بادام 250 گرم

 

شكلات سیاه خردكرده 250 گرم

 

شكلات سیاه ذوب‌كرده 60 گرم

 

سفیده‌های تخم‌مرغ 5 عدد

 

شكر 185 گرم

آشپزباشی- مژگان فرهنگ

طرز تهیه کیک میوه شكلاتی

میوه‌ها، انجیر، خرده كیك، بادام، شكلات خردكرده و شكلات ذوب‌كرده را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. در كاسه دیگری، سفیده‌های تخم‌مرغ را با سرعت تند همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد بعد بتدریج شكر را بیفزائید تا شكر در سفیده‌های تخم‌مرغ حل شود.

سپس آن را به مخلوط قبلی اضافه كنید. حالا مایه را درون قالبی به قطر 24 سانتیمتر بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد، به مدت 1 ساعت قرار دهید تا كیك كاملاً بپزد و طلائی رنگ شود.

اكنون كیك را از فر خارج كنید و پس از گذشت 10 دقیقه، آن را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود. اینك كیك را روی ظرف مناسبی بگذارید و در صورت تمایل، آن را با خامه فرم گرفته تزئین كنید.

 

برچسب ها: کیک شکلاتیروش تهیه کیککیک میوهمواد لازم کیک شکلاتیكیك میوه شكلاتیکیک با میوهطرز تهیه کیک میوه شكلاتیدرست کردن کیک میوه شکلاتیمواد لازم کیک میوه تعداد بازديد: 1537 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است