Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 مهر 1396 - 15:26

چیز كیك طالبی

چیز كیك طالبی

shooroshirin3

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

بیسكویت پودر كرده 200 گرم

 

كره‌ آبكرده  75 گرم

 

آب طالبی 350 میلی‌لیتر

 

پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری

 

پنیر خامه‌ای 350 گرم

 

پودر شكر 100 گرم

 

آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

 

 

خامه‌ فرم گرفته  200 گرم

 

مواد لازم رویه

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

آرد ذرت 3 قاشق چایخوری

 

آب طالبی 300 میلی‌لیتر (یك‌ و یك‌چهارم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم امیری

 

4  قالب كمربندی را به قطر 9 سانتیمتر، با روغن مایع چرب كنید. آن‌گاه بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و به طور مساوی در قالب‌ها بریزید و خوب بفشارید.

سپس قالب‌ها را نیم‌ساعت در یخچال نگه دارید. حالا نیمی از آب طالبی را در ظرف مناسبی بریزید، پودر ژلاتین را رویش بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید.

اكنون پنیر خامه‌ای و پودر شكر را در كاسه‌ی دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آبلیمو، باقیمانده‌ آب طالبی و ژلاتین حل شده را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

اینك خامه را اضافه كنید و مایه‌ فراهم كرده را در قالب‌ها، روی بیسكویت بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از یك ساعت مواد رویه را روی چیزكیك بریزید و 4 ساعت دیگر در یخچال نگه دارید.

آن‌گاه چیزكیك را از قالب جدا كنید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بگذارید و با طالبی و خامه بیارائید.

روش تهیه رویه‌ چیزكیك: شكر و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آب طالبی را كم‌كم بیفزائید و آن را روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا اندكی غلیظ شود. همینكه مایه خنك شد، آن را مصرف نمائید.

 

برچسب ها: چيز كيكچیز كیك طالبیروش تهيه چيز كيكآموزش چیز كیك طالبیمواد لازم چیز كیك طالبیتهيه چيز كيككیك طالبی تعداد بازديد: 751 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است