Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 02:17

طرز تهیه کیک پنیر و میوه خشك

طرز تهیه کیک پنیر و میوه خشك

shooroshirin3

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک پنیر و میوه خشك

كره 90 گرم

 

پنیرخامه‌ای 125 گرم

 

شكر 100 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

آرد 150 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب‌پرتقال 60 میلی‌لیتر

 

پوست پرتقال رنده‌كرده 1 قاشق چایخوری

 

زردآلوی خشك خردكرده 180 گرم

 

كشمش پلوئی  150 گرم

 

مربای آلبالو بدون شربت 150 گرم

 

دارچین یك‌دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 طرز تهیه کیک پنیر و میوه خشك

قالبی را به قطر 20 سانتیمتر، چرب كنید و با سه لایه كاغذ روغنی بپوشانید؛ به گونه‌ای كه كاغذ حدود 5 سانتیمتر، از لبه قالب بلندتر باشد. آن‌گاه كره، پنیر خامه‌ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

سپس تخم‌‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا باقیمانده مواد را به مایه بیفزائید و پس از مخلوط كردن، در قالب بریزید. اكنون قالب را به مدت تقریبی 2 ساعت و نیم در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و كیك را بپزید. بعد روی كیك را با فویل بپوشانید و تا خنك شدن كامل، از قالب خارج نكنید.

اینك در صورت دلخواه، رو و اطراف كیك قدری مارمالاد زردآلو بمالید و با خمیر فوندانت، به رنگ‌های سفید و صورتی تزئین كنید آن‌گاه برای پذیرائی، در دیس زیبائی قرار دهید.

یادآوری: می‌توانید این كیك را در قالب استوانه‌ای شكل تهیه كنید و بعد آن را از طول نصف نمائید و مطابق شكل بیارائید.

 

برچسب ها: طرز تهیه کیک پنیركیك پنیر و میوه خشكکیک با میوه خشکمواد لازم کیک پنیرروش تهیه کیک پنیرمواد لازم کیک پنیر و میوه خشك تعداد بازديد: 1457 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است