Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 16:44

كیك وانیلی با انار

كیك وانیلی با انار

shooroshirin3

0 0

متوسط

7 نفر

مواد مورد نیاز

كره نرم 200 گرم

 

شكر دانه‌ریز 200 گرم

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آبلیموی تازه یك قاشق سوپخوری

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 240 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌ و یك‌دوم  قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای تهیه شربت

 

آبلیموی تازه  1 قاشق چایخوری

 

آب‌انار  100 میلی‌لیتر

 

شكر 85 گرم

 

دانه انار 120 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

قالبی را به قطر 20 سانتیمتر چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن بزنید. بعد پوست لیمو، آبلیمو و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید.

اكنون مخلوط الك كرده آرد و بیكینگ‌پودر را درون مایه بریزید و خوب مخلوط نمائید. مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

اینك كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، از قالب خارج كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً‌ خنك شود. آن‌گاه شربت انار را رویش بریزید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.

روش تهیه شربت انار: آبلیمو، آب انار و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس آن را بجوشانید و بعد از 5 دقیقه، از روی حرارت بردارید. همینكه شربت خنك شد، دانه‌های انار و وانیلین را به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: کیک وانیلیکیکآموزش کیکروش تهیه کیکآشپزی با کیکكیك وانیلی با انارکیک با انار تعداد بازديد: 666 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است