Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 08:47

كیك فنجانی با آناناس

كیك فنجانی با آناناس

shooroshirin3

0 0

آسان

11 نفر

مواد مورد نیاز

كره 125 گرم

 

شكر 150 گرم

 

تخم‌مرغ 4 عدد

 

وانیلین یك چهارم قاشق چایخوری

 

ماست 80 میلی‌لیتر (یك سوم پیمانه)

 

آب آناناس 80 میلی‌لیتر (یك سوم پیمانه)

 

آرد  250 گرم

 

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

آناناس 10 حلقه

آشپزباشی- مریم امیری

 

كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و لطیف شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید. سپس وانیلین، ماست و آب آناناس را با مایه مخلوط كنید و بعد آرد و بیكینگ پودر را بیفزائید.

حالامایه فراهم كرده را در قالب‌های چربكرده مافین به قطر 7 سانتیمتر، بریزید و یك حلقه آناناس روی هر كدام قرار دهید. قالب‌ها را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید تا مافین بپزد و طلائی رنگ شود.

یادآوری: می‌توانید داخل قالب‌ها را با كپسول مخصوص مافین بپوشانید. در این صورت احتیاجی به چرب كردن قالب‌ها نیست.

 

برچسب ها: کیکآموزش کیککیک آناناسکیک فنجانیكیك فنجانی با آناناسکیک با آناناسروش تهیه کیک فنجانیتهیه کیک تعداد بازديد: 903 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است