Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 27 خرداد 1398 - 03:48

كیك شكلات و خرما با رویه تافی

كیك شكلات و خرما با رویه تافی

shooroshirin1

0 0

متوسط

9 نفر

مواد مورد نیاز

آب 310 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

 

خرما پوست و هسته گرفته 450 گرم

 

آب پرتقال  3 قاشق سوپخوری

 

قهوه 2 قاشق سوپخوری

 

پودر كاكائو 4 قاشق سوپخوری

 

آرد  250 گرم

 

نمك 1 پینچ

 

دارچین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌‌سودا   یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره‌ نرم  185 گرم

 

شكر قهوه‌ای تیره 150 گرم

 

تخم‌مرغ  4 عدد درشت

 

شكلات ریز خرد كرده 150 گرم

 

پودر نارگیل 50 گرم

 

مواد لازم رویه

 

كره 65 گرم

 

شكر قهوه‌ای روشن 150 گرم

 

كورن سیروپ  80 میلی‌لیتر

 

آب   1 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 پینچ

 

خامه 30 میلی‌لیتر (2 قاشق سوپخوری)

 

شكلات خرد كرده 120 گرم

 

آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی – افسانه اسفندیاری

 

آب، خرما، آب پرتقال، قهوه و 2 قاشق سوپخوری از پودر كاكائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر كنید مایه‌ فراهم كرده خنك شود.

سپس آن را در كاسه‌ دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد پوره شود. حال 1 پیمانه از این پوره را كنار بگذارید. اكنون آرد، نمك، دارچین، باقیمانده‌ پودر كاركائو و بیكینگ‌سودا را در كاسه‌ مناسبی الك كنید.

كره و شكر قهوه‌ای با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید. حالا باقیمانده‌ پوره‌ خرما، مواد خشك و شكلات خرده كرده را هم بیفزائید و مخلوط كنید.

اینك مایه‌ به دست آمده را در قالبی به قطر 23 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، بپزید.

اكنون كیك را از فر در آورید و بعد از 5 دقیقه از قالب جدا كنید. كیك را روی پنجره‌ سیمی قرار دهید و با پوره‌ خرمای كنار گذاشته، مایه‌ رویه و پودر نارگیل بیارائید و در ظرف زیبائی بگذارید.

روش تهیه‌ مواد رویه: همه‌ مواد را در ظرف مناسبی بریزید و 5 دقیقه روی اجاق بجوشانید.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیکطرز تهیه کیکمواد اولیه کیکكیك شكلاتافسانه اسفندیاریكیك خرماكیك با رویه تافی تعداد بازديد: 755 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است