Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 05:21

دی‌لایت بادام و زردآلو

دی‌لایت  بادام و زردآلو

shooroshirin

2 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

تخم‌‌مرغ 4 عدد

شکر دانه‌ریز 100 گرم

عسل 1 قاشق چایخوری

وانیلین یک‌چهارم  قاشق چایخوری

آرد 100 گرم

آرد ذرت 20 گرم

مارمالاد زردآلو  150 گرم

مواد لازم برای تهیه سیروپ :

شکر 80 گرم

آب 125 میلی‌‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

پوست لیمو 2-3 تکه

مواد لازم برای تهیه خمیر بادام (Almond past)

بادام  190 گرم

شکر 150 گرم

زرده تخم‌مرغ  3 عدد

سفیده تخم‌مرغ  1 عدد

آشپزباشی - افسانه ظروفی

کف قالب را به قطر 20 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با سه چهارم از شکر، عسل و وانیلین با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود.

آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شوند و بعد باقیمانده شکر را کم کم به آن بیفزائید.

سپس زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را به آرامی با هم مخلوط کنید و آرد را به آن بیفزائید و بالیسک به آرامی هم بزنید.

حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را از ارتفاع به سه قسمت برش دهید.

اکنون یکی از لایه‌های کیک را روی صفحه مناسبی قرار دهید و رویش را با سیروپ مرطوب کنید.

آنگاه یک‌سوم از مارمالاد زردآلو را روی کیک بمالید و لایه بعدی کیک را روی مارمالاد بگذارید و به همان ترتیب کیک را با سیروپ مرطوب کنید و مارمالاد زردآلو بمالید تا همه لایه‌های کیک روی هم قرار بگیرند.

اینک به اطراف کیک نیز مارمالاد بمالید و بعد خمیر فراهم کرده بادام را در کیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره کنگره‌دار بریزید و رو و اطراف کیک را با این خمیر بپوشانید.

سپس کیک را 12 ساعت در دمای محیط نگه دارید تا خمیر بادام خشک شود. حالا کیک را چند دقیقه در فر گرم کرده با دمای 230 درجه سانتیگراد بگذارید تا خمیر بادام طلائی‌رنگ شود.

همینکه کیک خنک شد، اندکی مارمالاد زردآلو را گرم کنید و رویش بمالید.

روش تهیه سیروپ: شکر، آب و پوست لیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. سپس آن را بجوشانید (10 دقیقه) و پس از خنک شدن مصرف نمائید.

روش تهیه خمیر بادام: بادام و شکر را با هم آسیاب کنید و بعد زرده تخم‌مرغ‌ها و سفیده را به آن بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.

برچسب ها: شیرینی پزیآشپزباشیافسانه ظروفیکیک پزیدی لایت بادام و زرد آلوشیرینی های مدرن و خوشمزهکیک های مدرن تعداد بازديد: 841 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است