Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 خرداد 1397 - 19:23

کیک ملکه صبا

کیک ملکه صبا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

بادام پوست کنده و اندکی برشته کرده 90 گرم

شکر دانه‌ریز 115 گرم

آرد 40 گرم

کره نرم شده 115 گرم

شکلات تلخ یا شیری آبکرده 150 گرم

تخم‌مرغ (زرده و سفیده جدا) 3 عدد

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش:

خامه صبحانه 175 میلی‌لیتر

شکلات تلخ یا شیری خرد کرده 225 گرم

کره 25 گرم

بادام برشته و خرد کرده برای تزئین کیک

آشپزباشی - افسانه ظروفی

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب کمربندی را به قطر 22 سانتیمتر چرب نمائید. آن‌گاه کف و دیواره ‌قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید.

سپس بادام و 2 قاشق سوپخوری از شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا بادام کاملا خرد شود.

حالا این مخلوط را در کاسه مناسبی بریزید و آرد را به آن بیفزائید. اکنون کره و نیمی از باقیمانده شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد کم کم شکلات را به آن بیفزائید.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی افزوده و مخلوط کنید. سپس سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و باقیمانده شکر را کم کم به آن اضافه کنید.

حالا اندکی سفیده همزده را به مایه شکلاتی بیفزائید و بعد به‌طور یک در میان، مخلوط آرد و سفیده تخم‌مرغ را درون مایه شکلاتی بریزید و مخلوط کنید.

اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر بپزید.

برای اطمینان از پختن کیک، سیخ چوبی را در اطراف کیک فرو کنید و مطمئن شوید که چیزی از مایه کیک به آن نچسبد ولی وسط کیک اندکی نرم‌تر باشد.

اکنون کیک را همانطور که در قالب است، روی پنجره سیمی بگذارید تا کاملا خنک شود و بعد کرم گاناش را رویش بریزید و اطراف کیک را با بادام برشته بیارائید.

روش تهیه کرم گاناش: خامه را گرم کنید و شکلات را به آن بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه کره را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

برچسب ها: کیک شکلاتیکیک عصرانهآشپزباشیافسانه ظروفیکیک خانگیکیک خوشمزهکیک ملکه صبا تعداد بازديد: 885 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است