Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 - 10:47

برش‌های چیزكیك شكلاتی

برش‌های چیزكیك شكلاتی

shooroshirin1

0 0

متوسط

9 نفر

مواد مورد نیاز

بیسكویت شكلاتی آسیاب‌كرده 200 گرم

 

كره‌ آبكرده 80 گرم

 

شكلات چیپسی 100 گرم

 

مواد لازم میانی

 

پنیر خامه‌ای 375 گرم

 

شكر 125 گرم

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

شكلات سیاه آبكرده 150 گرم

 

مواد لازم رویه

 

شكلات سفید آبكرده 250 گرم

 

خامه 160 گرم (دوسوم پیمانه)

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – افسانه ظروفی

 

فر را با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد گرم كنید و قالب 20× 30 سانتیمتری را چرب نمائید و با كاغذ روغنی به گونه‌ای بپوشانید، كه كاغذ از دو لبه‌ قالب بلندتر باشد، آن‌گاه بیسكویت و كره را با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید و خوب بفشارید.

سپس شكلات چیپسی را رویش بپاشید. حالا مواد میانی را فراهم كنید و در قالب بریزید و 30 دقیقه در فر قرار دهید تا ببندد. همینكه قالب خنك شد، چیزكیك را یك شب در یخچال نگه دارید.

اكنون مایه‌رویه را رویش بریزید و بیارائید و به اندازه‌ دلخواه ببرید.

روش تهیه‌ مایه‌ میانی: پنیر خامه‌ای، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و شكلات را اضافه كنید.

روش تهیه‌ مواد رویه: شكلات و خامه را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.

 

برچسب ها: کیکچیزكیكپخت کیکانواع چیزكیكطرز تهیه چیزكیكمواد اولیه چیزكیكچیزكیك شکلاتی تعداد بازديد: 742 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است