Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 11:24

طرز تهیه کاپ کیک وانیلی با کرم پنیر

طرز تهیه کاپ کیک وانیلی با کرم پنیر

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کاپ کیک وانیلی با کرم پنیر برای 12 عدد

کره نرم 180 گرم

شکر 180 گرم

تخم مرغ 3 عدد

آرد 300 گرم

نمک 1 پینچ

بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای تهیه کرم پنیر:

کره نرم 100 گرم

پنیر ماسکارپونه 200 گرم

پودر شکر 160 گرم

پوست لیموی رنده کرده 1 قاشق چایخوری

ماهنامه آشپزباشی-افسانه ظروفی

طرز تهیه کاپ کیک وانیلی با کرم پنیر

کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی بیفزائید و مخلوط کنید. سپس آرد، نمک و بیکینگ‌پودر را همراه با وانیل درون این مایه بریزید و مخلوط نمائید.

حالا مایه به‌دست‌ آمده را در قالب‌های کاپ‌کیک دارای کپسول‌های کاغذی بریزید به‌گونه‌ایکه دو سوم از حجم قالب‌ها از مایه پر شود. اکنون کاپ‌کیک‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و روی پنجره سیمی خنک کنید.

اینک روی کاپ‌کیک‌ها را با کرم پنیر بپوشانید و در صورت دلخواه با گل‌های دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.

روش تهیه کرم پنیر: کره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پنیر را بیفزائید و بعد پودر شکر را کم‌کم درون کرم بریزید و هم بزنید. سپس پوست لیمو را اضافه کنید. در صورت دلخواه می‌توانید قدری رنگ سبز خوراکی به کرم بیفزائید.

برچسب ها: انواع کاپ کیکافسانه ظروفیماهنامه آشپزباشیکاپ کیک وانیلیکاپ کیک وانیلی با کرم پنیرطرز تهیه کاپ کیک وانیلی با کرم پنیرمواد لازم کیک وانیلیدرست کردن کاپ کیک وانیلی تعداد بازديد: 1102 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است