Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:01

طرز تهیه کیک كاپوچينو

طرز تهیه کیک كاپوچينو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک كاپوچينو برای 8 نفر

تخم‌مرغ 3 عدد

شكر قهوه‌ای  50 گرم

قهوه فوری 1 قاشق سوپخوري

آب جوش 80 ميلي‌ليتر (يك سوم پيمانه)

شكلا تلخ (آبكرده)  350 گرم

خامه صبحانه 115 گرم

آرد 125 گرم

بيكينگ‌پودر يك‌دوم قاشق چايخوري

پودر كاكائو  2 قاشق سوپخوري

خامه فرم گرفته  300 گرم

بريلوی توت‌فرنگي به ميزان لازم

ورق طلاي خوراكی در صورت دلخواه

ماهنامه آشپزباشی - مریم امیری

طرز تهیه کیک كاپوچينو

فر را با دماي  180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مربع 25 سانتيمتري را چرب كرده و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقي بزنيد و محلول خنك شده قهوه را به آن بيفزائيد.

سپس شكلات و خامه را افزوده و مخلوط كنيد حالا مخلوط الك كرده، آرد و بيكينگ‌پودر را به مایه تخم‌مرغي بيفزائيد و هم بزنيد.

اكنون مایه فراهم كرده را در قالب بريزيد و به مدت تقريبي 20 دقيقه، در فر بپزيد. كيك را در قالب خنك كنيد و بعد آن را به 4 قسمت مساوي تقسيم كنيد.

اينك پودر كاكائو را با خامه مخلوط كنيد و آن را درون کیسه شيريني‌پزي داراي ماسوره ساده به قطر 1 سانتيمتر، بريزيد.

حالا روي كيك‌ها را با خامه شكلاتي، قدري بريلوي توت‌فرنگي و ورق طلا بيارائيد.

برچسب ها: انواع کیکآشپزباشیمریم امیریکیک کاپوچینوطرز تهیه کیک كاپوچينومواد لازم کیک کاپوچینودرست کردن کیک کاپوچینو تعداد بازديد: 2107 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است