Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:57

نان اِسكون

نان اِسكون

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 310 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 پینچ

 

كره سرد و خردكرده 40 گرم

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

شیر 250 میلی‌لیتر(1 پیمانه)

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

فر(تاون) را با دمای 220 درجه سانتیگراد، گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را با هم مخلوط و الك كنید. برخی از نانواها، معتقدند كه الك كردن مواد خشك در دو یا سه نوبت، به سبك‌تر شدن بیش‌تر نان اسكون می‌افزاید. سپس كره را بیفزائید و با نوك انگشتان و یا به كمك پالت، مواد را به شكل خرده‌نان درآورید.

حالا یك قاشق سوپخوری شكر به آن اضافه كنید. بعد شیر را بیفزائید تا مخلوط، خمیر شود. این خمیر را هرگز ورز ندهید؛ زیرا بافتش سفت خواهد شد! اینك خمیر را روی سطح آردپاشیده بگذارید و به ضخامت 2 سانتیمتر باز كنید. اكنون با برشگری به قطر 6 سانتیمتر، دایره‌هائی از خمیر ببرید، در سینی بچینید و رویشان را با شیر مرطوب نمائید.

آن‌گاه سینی را در فر(تاون) قرار دهید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، اسكون‌ها را بپزید. میل‌كردن اسكون با مربا و كره یا خامه و مارمالاد همراه با فنجانی چای، بسیار مطلوب و گواراست.

 

برچسب ها: آموزش ناننانآشپزباشیافسانه ظروفینان اِسكونروش تهیه نان اِسكون تعداد بازديد: 1963 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است