Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 13:04

نان خرمائي

نان خرمائي

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

40 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي حدود 40 عدد

روغن حيواني مرغوب............... 200 گرم

آرد............ 500 گرم

بيكينگ‌پودر............ يك‌دوم قاشق چايخوري

گلاب............. 2 قاشق سوپخوري

زعفران حلكرده‌ي غليظ............. 1 قاشق چايخوري

خرما.................. 300 گرم

گردوي آسياب كرده ............50 گرم

گردوي خرد كرده...........  40 گرم

زرده‌ي تخم‌مرغ همزده............ 1 عدد

 آشپزباشی - سحر ساماني:

روش‌تهیه

روغن را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط الك كرده‌ي آرد و بيكينگ‌را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون گلاب و زعفران را نيز بيفزائيد و خوب هم بزنيد تا خمير نرم و يكدستي حاصل شود. سپس خمير را در كاسه‌ي تميزي قرار دهيد و 2- 5/2 ساعت در دماي محيط نگه داريد. در اين ميان هسته‌هاي خرما را در آوريد و خرما را به كمك دستگاه غذاساز پوره كنيد. حالا گردوي آسياب كرده را به پوره‌ي خرما بيفزائيد و مخلوط سازيد. اينك هر بار به اندازه‌ي گردو از خمير فراهم كرده برداريد و به شكل توپ در آوريد.

سپس روي آن را تخت كنيد و قدري از مخلوط خرما و گردو در وسط خمير بگذاريد و دوباره آن را به شكل توپ در آوريد. حالا روي هر يك از توپ‌هاي خمير يك تكه گردو بگذاريد و آنها را با فاصله از يكديگر، در سيني شيريني‌پزي داراي كاغذ روغني بچينيد. آن‌گاه روي نان‌هاي خرمائي، زرده‌ي تخم‌مرغ بماليد و به مدت تقريبي 15-20 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد، بپزيد.

اينك نان‌هاي خرمائي را براي پذيرائي در ظرف زيبا و مناسبي بچينيد.

 

 

خواص خرما

برای هزاران سال، میوه خرما غذای اصلی کشورهای خاورمیانه و هندوستان بوده است ؛ کشت خرما در روزهای مدرن امروزه که در غرب پاکستان انجام می شود، به 7000 سال قبل از میلاد برمی گردد. خواص خرما برای همگان آشکار است.  مصرف خرما در نهایت به جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا و اسپانیا گسترش یافت سپس آنها به غرب معرفی شدند. با توجه به سوابق فسیلی، تاریخ خرما تا 50 میلیون سال پیش برمی گردد این در مورد تاریخ است.

برچسب ها: ناننان خانگینان خرماییطرز تهیه نان خرماییخواص خرما تعداد بازديد: 890 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است