Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 28 مرداد 1398 - 18:17

نان دو رنگ

نان دو رنگ

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 قرص نان 

پودر مایه خمیر 10 گرم (1 قاشق سوپخوری + یک‌دوم قاشق چایخوری)

آب ولرم 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

شکر  100 گرم

کره 40 گرم

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ 1 عدد

سفیده تخم‌مرغ 1 عدد

ماست 40 گرم

شیر 80 میلی‌لیتر (یک سوم پیمانه)

آرد 500 – 550 گرم

پودر کاکائو 3 قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ برای روی خمیر  1 عدد

کنجد به میزان لازم

بریلو برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

مایه خمیر، آب ولرم و یک قاشق چایخوری از شکر را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

آنگاه باقیمانده شکر، کره، نمک، روغن مایع، تخم‌مرغ، سفیده تخم‌مرغ، ماست، شیر و مایه خمیر عمل آمده را در کاسه مناسبی بریزید و با قاشق مخلوط کنید.

سپس آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود.

حالا خمیر را 2 قسمت کنید و به یک قسمت پودر کاکائو بیفزائید و مخلوط کنید.

روی خمیرها را بپوشانید و در حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجم خمیرها دو برابر شود.

اکنون خمیر ساده را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی یک سانتیمتر و به اندازه 25×30 سانتیمتر باز کنید.

خمیر دارای پودر کاکائو را نیز به همین اندازه باز کنید و آن را روی خمیر ساده قرار دهید.

اینک خمیر را از دو طرف رول کنید و در دو قالب چربکرده لوف به اندازه 10×23 سانتیمتر بگذارید.

روی خمیر را بپوشانید و 25 دقیقه دیگر آن را در دمای محیط نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.

آن‌گاه روی خمیر زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید.

حالا نان را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه نان خنک شد، رویش را با بریلو بیارائید.

برچسب ها: طرز تهیه ناننان خانگیآشپزباشیروش پخت نانشور و شیریننان دو رنگدستور تهیه نان دو رنگروش تهیه نان دو رنگ تعداد بازديد: 87 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است