Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:31

نان محلی اصفهان

نان محلی اصفهان

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 6 عدد :

پودر مابه خمیر..............  1 قاشق چایخوری

شكر  ................  یك‌چهارم قاشق چایخوری

آب ولرم ............250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آرد سبوسدار............... 500 گرم

نمك................. یك‌دوم قاشق چایخوری

روغن مایع    .................  2 قاشق سوپخوری

 

 

مواد لازم رویه :

سیاهدانه..............  1 قاشق چایخوری

شنبلیله‌ی خشك ........... 1 قاشق چایخوری

زیره ...................   یك‌دوم قاشق چایخوری

لیلا آیانی صفت

روش تهیه:

مایه خمیر، شكر و یك دوم پیمانه از آب ولرم را در كاسه‌ی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن بوجود آید.

 

آن‌گاه آرد، نمك و روغن مایع را در كاسه‌ی بزرگ و مناسبی بریزید و در وسط آن حفره‌ای بسازید. سپس مایه خمیر ورآمده و باقیمانده‌ی آب را درون این حفره بریزید و مخلوط كنید تا خمیر لطیفی به دست آید.

 

اكنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود. حالا خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را با وردنه‌، روی سطح آرد پاشیده به شكل دایره باز كنید.

 

آن‌گاه روی خمیرها، قدری از مخلوط مواد رویه بپاشید و وردنه بكشید تا به نان بچسبد. سپس با چنگال روی نان‌ها را سوراخ سوراخ كنید و با فاصله‌ از یكدیگر، در سینی چربكرده بچینید.

 

حالا سینی را در فر گرم‌كرده با دمای 190 درجه‌ی سانتیگراد بگذارید و نان‌ها را به مدت تقریبی 10 دقیقه یا تا زمانیكه برشته و طلائی رنگ شوند، بپزید.

برچسب ها: نانپخت ناننان محلینان فطیرنان محلی اصفهاننان سیاهدانه تعداد بازديد: 1491 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است