Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 16:36

نان بادام

نان بادام

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

پودر مایه‌خمیر 1 قاشق سوپخوری

 

شكر 3 قاشق سوپخوری

 

آب ولرم یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

 

آرد 500 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

كره‌ی آبكرده 60 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

شیر 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

مواد لازم میانی

 

بادام بوداده و پودركرده 3 پیمانه

 

شكر یك‌سوم پیمانه

 

پودر هل 1 قاشق چایخوری

 

سفیده‌ی تخم مرغ 2 عدد

 

مواد لازم رویه

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

خامه 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

مایه‌خمیر، یك قاشق سوپخوری از شكر و آب را در كاسه‌ای بریزید و مخلوط كنید. روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود.

آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه‌ی دیگری بریزید و باقی‌مانده‌ی شكر را به آن بیفزائید و مخلوط سازید.

سپس كره، تخم‌مرغ‌ها، شیر و مایه‌خمیر عمل آمده را نیز اضافه كنید و مواد را كاملاً با هم مخلوط نمائید تا خمیری به دست آید.

حالا خمیر را خوب ورز دهید تا كاملاً صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

اكنون خمیر را ده قسمت كنید و هر قسمت را به شكل دایره باز كنید و از مواد میانی در وسط خمیر دهید و لبه‌های خمیر را به‌ كمك قلم‌‌مو با آب نمناك كنید.

حالا خمیر را رول كنید و به شكل هلال در آورید و چندین برش روی خمیر ایجاد نمائید. اكنون خمیرهای فرم‌داده را در سینی چربكرده،‌ با فاصله از هم قرار دهید.

اینك روی خمیرها را بپوشانید و صبر كنید تا دوباره حجیم شوند.

حالا روی خمیرها را با زرده‌ی تخم‌مرغ و خامه، مرطوب سازید و در فرگرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه قرار دهید تا نان‌ها بپزند و طلائی رنگ شوند.

روش تهیه‌ی مواد میانی

بادام، شكر، هل و سفیده‌ها را، با هم مخلوط سازید تا به شكل خمیر درآید.

 

برچسب ها: ماه رمضانآموزش ناننان بادامخمیر نانمایه خمیرپخت ناننان خانگیدستور نانرویه ناننان رمضان تعداد بازديد: 818 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است