Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 آذر 1398 - 10:06

نان رول دارچینی

نان رول دارچینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

 مواد لازم برای یک رول

کره  ۲۵ گرم

شیر  ۱۵۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه + 2 قاشق سوپخوری)

پودر مایه خمیر  ۱ قاشق چایخوری

آرد نان    ۳۰۰ گرم

شکر  ۷۰ گرم

نمک   یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ    1 عدد

مواد لازم میانی

کره نرم شده    ۵۰ گرم

شکر قهوه ای   ۱۲۰ گرم

دارچین ۱ قاشق چایخوری

 مواد لازم رویه

کره نرم شده   ۳۰ گرم

پودر شکر   ۱۶۰ گرم

شیر   ۳۰ میلی متر (2 قاشق سوپخوری)

وانیلین   یک‌چهارم قاشق چایخوری

 

 

 

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

کره و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا کره آب شود.

مراقب باشید که شیر نجوشد! آنگاه آن را از روی حرارت بردارید و مایه خمیر را اضافه کنید.

حالا آرد، شکر و نمک را در کاسه همزن بریزید و مخلوط کره و مایه خمیر را همراه شیر و تخم‌مرغ‌ها به آرد بیفزائید و 5-7 دقیقه با همزن برقی (با مفتول مخصوص خمیر) هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

سپس خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید.

رویش سلفون بکشید و ۴۵ دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه30×40 سانتیمتر باز کنید و مواد میانی را رویش بمالید.

اکنون لبه‌های خمیر را از دو طرف به وسط تا کنید و دوباره آن را تا بزنید تا به اندازه10×30 سانتیمتر درآید.

سپس خمیر را از درازا تا کنید تا به شکل مربع 10×15 در آید.

آنگاه با وردنه خمیر را پهن کنید و از آن نوارهای ۲ سانتیمتری برش دهید.

اکنون هر کدام  از نوارها را بپیچانید و داخل سینی چربکرده شیرینی‌پزی کنار هم بگذارید.

رویش را با هوله آشپزخانه بپوشانید و ۱۵ دقیقه استراحت دهید.

آنگاه نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید و بلافاصله بعد از در آوردن نان از فر آن را رول کنید.

قبل از مصرف، نان را با مواد رویه بیارائید.

روش تهیه مواد میانی

همه مواد را باهم مخلوط کنید.

روش تهیه مواد رویه

کره را قدری با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

آنگاه پودر شکر را کم کم بیفزائید.

سپس شیر و وانیلین را افزوده و مخلوط سازید.

برچسب ها: نانشیرینی دارچینینان دارچینیآشپزباشینان رول دارچینیشوروشیریننان رولی تعداد بازديد: 122 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است