آشپزباشی – مهدیس رحیمیان
آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و آب ولرم را به آن بیفزائید. آنگاه مایه خمیر و 2 قاشق سوپخوری از روغن زیتون را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مواد خمیر شوند.
سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به مدت 5 الی 10 دقیقه ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا آن رادر كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.
اكنون حجم خمیر را با فشار دست بخوابانید و زیتون را به آن اضافه نمائید. خمیر را دو قسمت كنید و در دو سینی به اندازه 23× 28 سانتیمتركه با كاغذ روغنی پوشاندهاید بگذارید و پهن كنید.
حالا رویشان را بپوشانید و به مدت یك ساعت استراحت دهید تا حجمشان دو برابر شود. سپس 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون روی هر دو خمیر بمالید، نمك بپاشید و به مدت تقریبی 30دقیقه، در فر گرمشده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید.
اینك نانها را از فر بیرون آورید و باقیمانده روغن زیتون را رویشان بمالید و همراه با سالاد دلخواهتان میل كنید.