Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:50

نان زیتون و گوجه‌فرنگی خشك

نان زیتون و گوجه‌فرنگی خشك

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 400 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

شكر قهوه‌ای روشن یك‌ قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

 

مایه خمیر فوری یك‌ویك‌دوم قاشق چایخوری

 

آب ولرم 225 میلی‌لیتر

 

زیتون سیاه ریز خردكرده 100 گرم

 

زیتون سبز ریز خردكرده 100 گرم

 

گوجه‌فرنگی خشك ریز خردكرده  200 گرم

 

زرده تخم‌مرغ همزده 1 عدد

آشپزباشی – مهدیس رحیمیان

 

آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و شكر، روغن زیتون و مایه خمیر را به آن بیفزائید. آن‌گاه آب ولرم را به تدریج اضافه كنید تا مواد خمیر شود. سپس زیتون سیاه، زیتون سبز و گوجه‌فرنگی را هم بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

 حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را داخل كاسه چرب كرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت 1 الی 1/5 ساعت در جای گرم، استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.

 اكنون خمیر را به دو قسمت كنید و به شكل توپ در آورید و در سینی بچینید. رویشان را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه در جای گرم نگه‌دارید.

اینك به كمك چاقوی تیزی 3 برش روی هر خمیر ایجاد كنید و زرده تخم‌مرغ بمالید و در فر گرم شده با دمای 200درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید.

یادآوری: این نان به مدت 3 روز قابل نگه‌داری است.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش ناننانپخت ناندستور نانآشپزباشیمهدیس رحیمیانآِپزیطرز تهی ناننان زیتوننان گوجه‌فرنگی خشكآموزش نان زیتون تعداد بازديد: 708 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است