Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:51

نان ادویه‌ای

نان ادویه‌ای

shooroshirin

0 0

متوسط

35 دقیقه

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 قرص نان

پودر مایه خمیر................ 10 گرم

شکر............. 1 قاشق چایخوری

آب ولرم........... 500 میلی لیتر (2 پیمانه)

آرد نان.............. 600 گرم

روغن زیتون............ دو و یک دوم قاشق سوپخوری

عسل............... 2 قاشق سوپخوری

نمک دریا ..............1 قاشق سوپخوری

کنجد برشته کرده................ 3 قاشق سوپخوری

زیرة برشته کرده................یک و یک دوم قاشق سوپخوری

پودر میخک برشته کرده ...............   یک و یک دوم قاشق سوپخوری

       

 

مواد لازم رویه

 زردة تخم مرغ................ 2 عدد

آب............... 1 قاشق سوپخوری

روش‌تهیه

مایه‌خمیر، شکر و یک چهارم پیمانه از آب را در ظرف مناسبی بریزید، روی ظرف را بپوشانید و ده دقیقه کنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد، روغن زیتون، عسل، نمک دریا، باقیماندة آب، مایه‌خمیر عمل آمده و یک قاشق سوپخوری از مخلوط کنجد، زیره و میخک را در کاسة مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی به‌دست آید. حالا خمیر را روی سطح آردپاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود. سپس خمیر را در کاسة چربکرده بگذارید، روی کاسه را بپوشانید و به مدت تقریبی یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد. اکنون خمیر را دو قسمت کنید و هر قسمت را به طول 70 سانتیمتر، رول نمائید و به شکل حلزونی بپیچید. خمیر را در سینی بگذارید، رویش را بپوشانید و یک ساعت کنار بگذارید. اینک روی خمیر‌ها مخلوط زردة تخم‌مرغ و آب بمالید و مخلوط ادویة باقیمانده را رویشان بپاشید.

آن‌گاه سینی را در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد قرار دهید و نان‌ها را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، بپزید. 

برچسب ها: نانمایه خمیرنان خانگینان ادویه ایطرز تهیه نان ادویه ای تعداد بازديد: 1145 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟