Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 00:37

نان کشمش و سیاهدانه

نان کشمش و سیاهدانه

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 عدد لوف

پودر مایه خمیر.............. 7 گرم (2 قاشق چایخوری)

شیر ولرم ................180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

آرد............. 550 گرم

شکر............ 100 گرم

نمک............. یک هشتم قاشق چایخوری

زردة تخم مرغ............... 3 عدد درشت

روغن مایع................ 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

کشمش............... 180 گرم

آب پرتقال            ............... 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

تخم مرغ همزده برای تزئین................. 1 عدد

سیاهدانه................ حدود 90 گرم

آشپزباشی - مهديس رحيميان:

روش‌تهیه

مایه‌خمیر و شیر را در کاسة کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد، شکر و نمک را در کاسة بزرگی بریزید و زردة تخم‌مرغ‌ها، روغن مایع و مایه‌خمیر ورآمده را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر نرم و مناسبی به‌دست‌آید. حالا روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد. اکنون کشمش را در آب پرتقال بخیسانید و نیم ساعت کنار بگذارید تا کشمش‌ها نرم شوند. آن‌گاه خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت 5 میلیمتر باز کنید. سپس روی خمیر‌ها کشمش بپاشید و آن را رول کنید. خمیر‌های رول کرده را در دو قالب چربکردة لوف به اندازة 10×20 سانتیمتر بگذارید. رویشان را بپوشانید و به مدت تقریبی یک و نیم ساعت کنار بگذارید تا حجم قالب از خمیر پر شود. آن‌گاه روی خمیر‌ها تخم‌مرغ بمالید و سیاهدانه بپاشید. سپس قالب‌ها را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، بپزید. 

خواص  کشمش

فیبر موجود در کشمش باعث می شود تا مواد مضر و سموم از دستگاه گوارش دفع شود و این می تواند از بروز بیماری‌های روده، رشد باکتری ها و ناراحتی های ناشی از نفخ شکم محافظت کند.

برچسب ها: نان کشمشینان کشمش و سیاهدانهطرز تهیه نان کشمشینان سیاهدانه تعداد بازديد: 357 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است