Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مهر 1397 - 04:05

نان اشترودل و شكلات

نان اشترودل و شكلات

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای یک قرص نان

پودر مایه خمیر 5 گرم (یک قاشق چایخوری سرپر)

شير ولرم ١٨٠ ميلي ليتر (سه چهارم پیمانه)

شكر ٧٥ گرم

تخم‌مرغ ٢ عدد

زرده تخم‌مرغ ١ عدد

آرد ٤٥٠ گرم

نمک1 پینچ

كره ١٠٠ گرم

مواد لازم مياني:

شكر ١٠٠ گرم

كره ١٠٠ گرم

شكلات خرد كرده ٣٠٠ گرم

دارچين 1 قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه:

تخم مرغ ١ عدد

خامه ١ قاشق چايخوری

مواد لازم اشترودل:

آرد ١٠٠ گرم

پودر شكر  ١٣٠ گرم

كره خرد کرده ٩٠ گرم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

مايه خمير را روي یک‌چهارم پيمانه از شير بریزید، رویش را بپوشانید و کنار بگذارید تا حباب‌هایی روی آن ظاهر شود. آن‌گاه شكر، تخم‌مرغ‌ها و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كنيد.

آرد را در كاسه مناسبی الک کنید و وسط آن را حفره‌ای بسازید. سپس شکر و تخم‌مرغ‌ها را همراه با نمك،كره، باقیمانده شیر و مایه خمیر ورآمده را درون آرد بریزید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چرب کرده بگذارید. رویش را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.

اکنون هوای خمیر را بگیرید و آن را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 30×40 سانتیمتر باز کنید. اینک مخلوط شکر و کره را روی خمیر بمالید و شکلات و دارچین را رویش بپاشید.

آن‌گاه خمیر را از درازا رول کنید و بعد آن را از وسط تا کرده و به هم بتابانید.

سپس خمیر را در قالب لوف دارای کاغذ روغنی به اندازه 10×30 سانتیمتر بگذارید، رویش را بپوشانید و 45 دقیقه دیگر به آن استراحت دهید تا حجمش افزایش یابد.

حالا روی خمیر مخلوط تخم‌مرغ و خامه بمالیدو مواد اشترودل را رویش بپاشید.

اکنون نان را 10 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید و بعد دمای فرا را به 180 درجه سانتیگراد کاهش دهید 30 دقیقه دیگر نان را بپزید تا رویه آن طلائی‌ رنگ شود.

روش تهیه اشترودل: آرد و پودر شکر را در کاسه مناسبی بریزید، کره را بیفزائید و با نوک انگشتانتان با آرد مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.

برچسب ها: آموزش ناننان خانگینان شیرینآشپزباشیمهدیس رحیمیاننان خوشمزهنان اشترودلنان اشترودل و شکلات تعداد بازديد: 477 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است