Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 01:26

نان مغزدار

نان مغزدار

shooroshirin5

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مایه‌خمیر یك قاشق سوپخوری

 

آب یك‌چهارم پیمانه

 

شكر یك قاشق چایخوری

 

روغن مایع یك‌دوم پیمانه

 

ماست پرچرب یك پیمانه

 

زنجفیل یا هل یك قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 3 عدد

 

آرد به حدی كه خمیر به دست نچسبد

 

مواد لازم میانی

 

كره 50 گرم

 

آرد 3 قاشق سوپخوری

 

زعفران حل‌كرده 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه‌ی رویه‌ی نان

 

زرده‌ی تخم مرغ یك عدد

 

روغن مایع یك قاشق سوپخوری

آشپزباشی

 

مایه‌خمیر، آب و شكر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید.

بعد روغن مایع، ماست، زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی به دست آید.

بعد آرد را به‌تدریج بیفزائید تا مایه‌ خمیر شود و به دست نچسبد.

حالا خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید.

بعد از یك ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یك نارنگی بردارید، در وسط آن یك قاشق از مایه‌ی میانی بریزید و آن را با دست شكل دهید.

آن‌گاه روی میز با وردنه باز كنید و روی آن را قالب بزنید.

سپس با زرده‌ی تخم مرغ و زعفران، روی آن‌ها را تزئین كنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: آموزش نانپخت ناندستور تهیه ناننان خانگیروش تهیه نانآشپزباشینان مغزدار تعداد بازديد: 682 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است