Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 27 مرداد 1398 - 07:45

کراکر شوید و کنجد

کراکر شوید و کنجد

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 30 عدد

کره  160 گرم

روغن مایع 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

ماست 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

سفیده تخم‌مرغ 45 گرم

نمک 1 قاشق چایخوری سرخالی

فلفل یک‌چهارم قاشق چایخوری

شکر یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد 300-350 گرم

شوید تازه (خرد کرده) 2 قاشق سوپخوری

مواد لازم رویه:

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

کنجد به میزان لازم

آشپزباشی - آرزو گنجی

کره، روغن مایع،‌ماست، سفیده تخم‌مرغ،‌نمک، فلفل و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و فقط در حد مخلوط شدن، با همزن برقی بزنید.

آن‌گاه آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده 3 دقیقه ورز دهید تا صاف و یکدست شود.

سپس شوید را بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی نیم سانتیمتر باز کنید و با برشگر به قطر 4 سانتیمتر قالب بزنید و در سینی شیرینی‌پزی بچینید.

روی خمیر‌ها زرده تخم‌مرغ بمالید و کنجد بپاشید. حالا کراکر‌ها را به مدت تقریبی 10-15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: آشپزباشیآرزو گنجیانواع کراکرکراکر های خوشمزهکراکر شوید و کنجدمواد لازم برای تهیه کراکر تعداد بازديد: 750 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است