Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 10:28

پَنِه تُن

پَنِه تُن

shooroshirin5

0 0

سخت

6 نفر

مواد مورد نیاز

كره 125 گرم

 

مخلوط میوه‌های خشك خرد كرده 200 گرم

 

آب پرتقال 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

پودر مایه خمیر 10 گرم

 

شیر گرم 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

شكرریز 1 قاشق چایخوری

 

آرد 375 گرم

 

شكر ریز (اضافی) 55 گرم

 

نمك دریا 1 قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

تخم‌مرغ 2 عدد

 

زرده‌ی تخم‌مرغ 2 عدد

 

تخم‌مرغ (اضافی) 1 عدد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

كره را خرد كنید و در دمای محیط بگذارید تا نرم شود. میوه‌های خشك را با آب پرتقال مخلوط كنید و نیم ساعت كنار بگذارید تا میوه‌ها نرم شوند.

آن‌گاه مایه خمیر، شیر و شكر را در كاسه‌ی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و ده دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر به اصطلاح ور بیاید.

سپس آرد، شكر (اضافی) و نمك را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و مایه خمیر، كره، وانیلین، تخم‌مرغ‌ها، زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها و میوه‌های خیسانده را بیفزائید و با قاشق چوبی به‌خوبی مخلوط سازید.

حال رویش را بپوشانید و یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

اكنون قالب 6 تائی مافن بزرگ را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید و خمیر فراهم كرده را در این كپسول بریزید و یك ساعت كنار بگذارید تا حجمشان دو برابر شود.

اینك روی خمیرها تخم‌مرغ بمالید و به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد، بپزید. آن‌گاه پنه‌تن را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش نانخمیر نانپخت ناندستور تهیه ناننان خانگینان پنه تنپنه تن تعداد بازديد: 1667 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است