Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 13:39

نان انجير

نان انجير

shooroshirin5

0 0

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

انجیر خشك 150 گرم

 

آب پرتقال 200 میلی‌لیتر

 

پوست پرتقال رنده كرده 3 قاشق چایخوری

 

آب 150 میلی‌لیتر

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

پودر مایه خمیر یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد نان حدود 470 گرم

 

كره‌‌ی نرم 30 گرم

 

عسل 4 قاشق سوپخوری

 

شیر 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- آرزو گنجی

 

انجیرها را بشوئید، خرد كنید و همراه با نیمی از آب پرتقال و پوست پرتقال، در كاسه‌ی كوچكی بریزید و 30 دقیقه، كنار بگذارید. آن‌گاه آب، شكر و مایه خمیر را در كاسه‌ی كوچك و مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و در حدود 10 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود.

حالا نمك و 400 گرم از آرد را در كاسه‌ی دیگری بریزید و كره را بیفزائید و با نوك انگشتانتان با آرد مخلوط كنید. سپس عسل، باقیمانده‌ی آب پرتقال و مایه خمیر ورآمده را نیز درون خمیر بریزید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید و انجیر را همراه با آب پرتقال، به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.

چنانچه خمیر، بیش از حد چسبنده بود، باقیمانده‌ی آرد را به آن بیفزائید. اینك خمیر را در كاسه‌ی چربكرده قرار دهید. رویش را بپوشانید و یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش 2 برابر شود. اكنون خمیر را در قالب چربكرده‌ی لوف به اندازه 6×13×23 سانتیمتر، بگذارید.

روی قالب را بپوشانید و در حدود 25 دقیقه، به خمیر، استراحت دهید. اینك روی خمیر، شیر بمالید و قالب را در فر بگذارید تا نان به مدت تقریبی 30-35 دقیقه با دمای 190درجه‌ی سانتیگراد بپزد.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش نانناننان انجيردستور پخت نانخمیر نانمایه خمیر تعداد بازديد: 1529 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است